Mano skrendu.lt
Ieškok
Pagalba
DUK
Bendraukime
Apie

Pigūs skrydžiai Kopenhaga  Palanga

Pajūrio miestas

Palanga gali girtis, kad vasaromis pritraukia turistus iš įvairiausių Europos kampelių. Jūra, smėlėtas paplūdimys, pajūrio auksu vadinamas gintaras tik dalelė to, kas sukurs atpalaiduojančią ir ramią atostogų atmosferą. >>>

Pajūrio miestas

Palanga gali girtis, kad vasaromis pritraukia turistus iš įvairiausių Europos kampelių. Jūra, smėlėtas paplūdimys, pajūrio auksu vadinamas gintaras tik dalelė to, kas sukurs atpalaiduojančią ir ramią atostogų atmosferą.

Jūra, smėlis ir SPA centrai

Trys dalykai, kuriais turite pasimėgauti Palangoje. Tiesiog gėda būtų per atostogas nepasimėgauti procedūromis, kurias siūlo geriausi Baltijos šalyse SPA centrai. Atgaiva kūnui ir sielai. Jūra ne per sezoną būna vėsoka, tačiau tinkama pasivaikščioti ir ieškoti gintaro. Paplūdimyje pilna barų ir kavinių, kur karštą dieną galėsite atsigaivinti. Reikėtų paminėti, kad nesivėlintumėte degintis, nes paplūdimy daug poilsiaujančiųjų.

Skrendu.lt skrydžių ekspertai padės pasirūpinti viskuo, ko gali prireikti perkant lėktuvų bilietus. <<<

Kur užkąsti?

Šiame mieste yra daug restoranų, kurie siūlo tradicinius lietuviškus patiekalus. Palanga dar gali pasigirti, kad turi kelias vietas puikiems pietums. Viena iš jų Onorė. Moderni vieta, stilingas maistas, kurį bus gaila valgyti. Norintiems išbandyti kažką naujo reikėtų užsukti į Palangos armėnišką virtuvę. Galėsite paragauti autentiškos armėnų virtuvės patiekalų, iš kurių pagrindinis ir visų pamėgtas kepta ėriena.

Apie išlaidas

Nors Palanga nėra Lietuvos sostinė, tai kurortinis miestelis, ir kainomis nenusileidžia Vilniui. Daug sutaupysite keliaudami ne per vasaros sezoną, kai kainos yra keliskart mažesnės. Tai nėra pagrindinis oro uostas, bet lėktuvų bilietai į šį miestą yra pigesni.

Į šiaurę, į Kopenhagą!

Kopenhaga daug pasiūlymų turintis miestas. Jaunimui tai yra tarsi žaidimų aikštelė, pilna kultūrinio ir naktinio gyvenimo įvairovės. Istoriniai pastatai, muziejai, populiariausios apsipirkimų vietos. >>>