Mano skrendu.lt
Ieškok
Pagalba
DUK
Bendraukime
Apie

Pigūs skrydžiai Kaunas  Oslas

Oslas – miestas gamtoje

Miestas apsuptas miškų, ežerų ir kalnų. Tai – Oslo fjordo pašonėje įsikūrusi Norvegijos sostinė Oslas. Ši šiaurinė Europos sostinė patiks tiems, kurie mėgsta miestą, tačiau negali gyventi be gamtos. >>>

Oslas – miestas gamtoje

Miestas apsuptas miškų, ežerų ir kalnų. Tai – Oslo fjordo pašonėje įsikūrusi Norvegijos sostinė Oslas. Ši šiaurinė Europos sostinė patiks tiems, kurie mėgsta miestą, tačiau negali gyventi be gamtos.

Populiarios lankytinos vietos Osle

Akį patraukė pigūs lėktuvų bilietai į Oslą? Sužinokite, kodėl verta keliauti į Norvegijos sostinę jau dabar!

  • Viena populiariausių lankytinų vietų Osle – didžiulis Vigelando skulptūrų parkas. Daugiau negu 200 skulptūrų, kurias sukūrė Gustavas Vigelandas, vienija tarpusavio santykių ir emocijų temos.
  • Pasaulyje gerai žinomas šiaurės šalių menininkas Edvardas Munkas yra laikomas ekspresionizmo pradininku. Munko muziejuje (angl. Munch Museum) išvysite garsiausius šio kūrėjo darbus.
  • Oslas garsėja ne tik dėl įdomių skulptūrų ir gamtos, bet ir dėl modernios architektūros. Atkreipkite dėmesį į Oslo operos ir baleto rūmų eksterjerą.

Skrendu.lt skrydžių ekspertai padės pasirūpinti viskuo, ko gali prireikti perkant lėktuvų bilietus. <<<

Ir Osle galima valgyti pigiai

Oslas nėra itin pigus miestas, tačiau ir čia galima atrasti vietų, kuriose pavalgysite pigiau.

  • Brasserie 45 kainų atžvilgiu yra tarp pigiausių Oslo restoranų. Valgiaraštis siūlo norvegiškų, azijietiškų ir pietų Europos valgius.
  • Dovrehallen Bar & Restaurant – neformali aplinka, tradicinis naminis norvegiškas maistas ir kiekvieną ketvirtadienį–sekmadienį čia vykstantys šokių vakarai.
  • Den Gode galima užsisakyti klasikinę itališką picą arba išmėginti įdomias švediškos picos versijas.

Osle gali pasirodyti brangu

Pigesnio maisto restorane Osle pavalgysite už vidutiniškai 15 Eur. Bilietas į daugumą muziejų kainuoja apie 13–15 Eur. Per Airbnb tinklalapį butą išsinuomosite už 43–54 Eur. Kelionė viešuoju transportu gana brangi, nes kainuos 3,44 Eur. >>>