Mano skrendu.lt
Ieškok
Pagalba
DUK
Bendraukime
Apie

Pigūs skrydžiai Kaunas  Nica

Jūsų dėmesiui – žymiosios Nicos salotos

Nedaug pasaulio miestų gali pasigirti turintys savo vardo patiekalą, tačiau Nica yra būtent vienas iš jų: Nicos salotos, gaminamos iš tuno, bulvių, šparaginių pupelių, kiaušinių, juodųjų alyvuogių, vyšninių pomidorų, salotų lapų ir specialaus padažo, džiugina viso pasaulio gurmanus. >>>

Jūsų dėmesiui – žymiosios Nicos salotos

Nedaug pasaulio miestų gali pasigirti turintys savo vardo patiekalą, tačiau Nica yra būtent vienas iš jų: Nicos salotos, gaminamos iš tuno, bulvių, šparaginių pupelių, kiaušinių, juodųjų alyvuogių, vyšninių pomidorų, salotų lapų ir specialaus padažo, džiugina viso pasaulio gurmanus.

Prancūziškos lauktuvės

Tikrai neapsiriksite, jei iš Nicos parsivešite įvairių makaronų, prancūziškų sausainių, tradicinių alyvuogių su ančiuviais, taip pat čia populiaru įsigyti raktų pakabukų ir kitų smulkių suvenyrų.

Skrendu.lt skrydžių ekspertai padės pasirūpinti viskuo, ko gali prireikti perkant lėktuvų bilietus. <<<

Įsimintinas savaitgalis Kaune  

Kaunas yra idealus kelionės pasirinkimas, jei norite smagiai ir įdomiai praleisti keletą laisvų dienų – čia galėsite pasivaikščioti po jaukų Kauno senamiestį, apžiūrėti lankytinas miesto vietas, taip pat čia jūsų lauks puikūs restoranai ir kavinės, o, jei esate ištroškę kvapą gniaužiančių įspūdžių, apsilankykite Kauno „Žalgirio“ rungtynėse – čia patirtos emocijos tikrai ilgai išliks atminty!

Pažaislio vienuolynas – kultūros ir religijos namai

Pažaislio vienuolynas yra vienas iš svarbiausių baroko architektūros paminklų Lietuvoje, kuriuo neįmanoma nesižavėti: meniški vienuolyno pastatai ir jų puošnumas nepalieka  abejingų, o rami ir spalvinga aplinka leidžia pamiršti rūpesčius ir mėgautis nuostabiais vaizdais. Pažaislio vienuolynas yra ne tik maldos namai – vasarą čia vyksta ir muzikos renginiai. >>>