Mano skrendu.lt
Ieškok
Pagalba
DUK
Bendraukime
Apie

Pigūs skrydžiai Kaunas  Maskva

Maskva – auksinė Rusijos sostinė

Rusijos sostinė Maskva – ne tik didžiausias Rusijos, bet ir visos Europos miestas, kuriame gyvena beveik 17 milijonų gyventojų. Kosmopolitiškas, artistiškas, puošnus, stebinantis dėl architektūros – tai miestas, tapęs Rusijos širdimi. >>>

Maskva – auksinė Rusijos sostinė

Rusijos sostinė Maskva – ne tik didžiausias Rusijos, bet ir visos Europos miestas, kuriame gyvena beveik 17 milijonų gyventojų. Kosmopolitiškas, artistiškas, puošnus, stebinantis dėl architektūros – tai miestas, tapęs Rusijos širdimi.

Prabangiausias pasaulio miestas – Maskva

Ne veltui Rusijos sostinė vadinama vienu iš prabangiausių pasaulio miestų – ne tik dėl daugybės joje gyvenančių turtuolių bei brangių restoranų, bet ir dėl gausiai puoštos architektūros bei interjero. Pamatykite patys!

  • Raudonoji aikštė – pagrindinis traukos objektas Maskvoje. Tai – centrinė Maskvos aikštė, kurią supa Vladimiro Lenino mauzoliejus, Palaimintojo Vasilijaus soboras, Kremlius bei Valstybinis istorijos muziejus.
  • Novodevičij moterų vienuolynas – nepaprasto grožio statinys, menantis dar XVI a. Visas vienuolyno ansamblis stebina didybe ir spalvomis.
  • Valstybinis A. Puškino vaizduojamojo meno muziejus – vieta, kurioje būtina apsilankyti viešint Maskvoje. Beveik pusę milijono eksponatų turintis muziejus – vienas iš geriausių šalyje.

Skrendu.lt skrydžių ekspertai padės pasirūpinti viskuo, ko gali prireikti perkant lėktuvų bilietus. <<<

Kai pilvas pradeda urgzti

Be abejo, praleidus turiningą dieną mieste, norėsis ir kažko užkąsti! Siūlome užsukti į šias jaukias vietas ir išbandyti jų meniu:

  • Varvara Cafe – naujas, puikiai įvertintas restoranas, siūlantis įvairiausius patiekalus. Lankytojus čia traukia ir skoningas interjeras, kuriame modernus šiuolaikiškumas persipina su tradiciniais rusiškais elementais.
  • Lepim i varim – tai restoranas, kurio misija „gaminti geriausius pasaulyje koldūnus“. Virtuvės personalas naudoja tik šviežius, natūralius ir vietinius produktus, tad tikrai jūsų nenuvils jų skonis!

Maskva – piniginės neskriaudžiantis tikslas

Geresnio laiko aplankyti Maskvą dar nebuvo! Čia ne tik pigūs skrydžiai ir lėktuvo bilietai, bet ir kaip niekada žemos turizmo paslaugų kainos. O vienas metro bilietas tekainuoja 0,50 €.

Kaunas – šiuolaikinė sostinė

Antras pagal dydį Lietuvos miestas, kadaise buvęs laikinąja sostine, sparčiai žengia į priekį ir tampa vis šiuolaikiškesnis. Tai jungia daug sričių – kultūrą, dizainą, menus, architektūrą, verslą ir kt. Kaunas – tai nuolat kintantis miestas, kurį reikia pažinti iš arčiau! >>>