Mano skrendu.lt
Ieškok
Pagalba
DUK
Bendraukime
Apie

Pigūs skrydžiai Kaunas  Malaga

Keliaukite į istorinį Malagos miestą

Pigūs skrydžiai į vieną iš seniausių miestų pasaulyje! Malaga – Andalūzijos provincijos miestas Ispanijoje, jį prieš 3000 metų įkūrė finikiečiai. Per daugelį amžių Malagoje daug skirtingų kultūrų spėjo palikti savo pėdsakus. Pamatykite istoriją iš arti! >>>

Keliaukite į istorinį Malagos miestą

Pigūs skrydžiai į vieną iš seniausių miestų pasaulyje! Malaga – Andalūzijos provincijos miestas Ispanijoje, jį prieš 3000 metų įkūrė finikiečiai. Per daugelį amžių Malagoje daug skirtingų kultūrų spėjo palikti savo pėdsakus. Pamatykite istoriją iš arti!

Sužinokite, kuo lepina nuostabioji Malaga

Malagoje apstu istorinių paminklų, gausu nuostabių gamtos kampelių. Čia kiekvieną mėnesį vyksta kultūriniai renginiai.

  • Romėnų teatras – vienas iš Malagoje išlikusių romėniškosios Ispanijos laikų simbolių. Teatro scena, laiptuotos puslankio formos žiūrovų eilės, kurios buvo sukonstruotos Augusto laikais, I a.
  • Malagoje vyksta tarptautinis džiazo, fantastinių filmų, teatro, flamenko šokių festivalis, įvairios mugės, karnavalai.
  • Ramybės oazę atrasite mieste ir nusidriekusiuose Malagos paplūdimiuose bei Montes de Málaga gamtos parke.

Skrendu.lt skrydžių ekspertai padės pasirūpinti viskuo, ko gali prireikti perkant lėktuvų bilietus. <<<

Svarbu paragauti jūros gėrybių

Malagos kulinarinėje scenoje svarbiausios išlieka jūros gėrybės.

  • Fritura Malaguena yra traški kepta žuvis (ispanai labiausiai mėgsta menkę), kurią įprasta pagardinti sultingu citrinos griežinėliu. Malagos restorane ar bare prie keptos žuvies jums būtinai bus pasiūlyta vietinio Viktorijos alaus.
  • Vienas iš populiariausių Ispanijos nacionalinių valgių – paelija. Sakoma, kad skirtinguose Ispanijos regionuose šio patiekalo kokybė skiriasi, tačiau Andalūzijos regione ji nuostabi!

Kainos Malagoje nesikandžioja

Kainos šiame Ispanijos kurorte yra gana draugiškos. Malagoje pavalgysite už 7–10 Eur, kapučino kavos išgersite už kiek daugiau negu 1 Eur. Viešuoju transportu keliausite šiek tiek brangiau negu Vilniuje, bilieto kaina – 1,30 Eur. >>>