Mano skrendu.lt
Ieškok
Pagalba
DUK
Bendraukime
Apie

Pigūs skrydžiai Kaunas  Kijevas

Kijevas – turtinga istorija, kultūra ir žemos kainos

Ukrainos sostinė Kijevas turi daugybę priežasčių, dėl kurių verta dairytis pigių skrydžių į šį auksu tviskantį miestą. Jus nustebins cerkvių didybė ir jų gausa. Čia laukia UNESCO pripažinti pasaulinio paveldo objektai ir dėmesio verti muziejai. Be to, Kijeve keliauti ne tik įdomu, bet ir labai pigu. >>>

Kijevas – turtinga istorija, kultūra ir žemos kainos

Ukrainos sostinė Kijevas turi daugybę priežasčių, dėl kurių verta dairytis pigių skrydžių į šį auksu tviskantį miestą. Jus nustebins cerkvių didybė ir jų gausa. Čia laukia UNESCO pripažinti pasaulinio paveldo objektai ir dėmesio verti muziejai. Be to, Kijeve keliauti ne tik įdomu, bet ir labai pigu.

Ką įdomaus aplankyti Kijeve?

  • Andriyivskyy Descent gatvė – viena iš seniausių ir meniškiausių gatvių Kijeve. Čia išvysite gatvės menininkus, artistus, suvenyrų pilnus prekystalius. Užsukite į iš toli šviečiančią Šv. Andriejaus bažnyčią.
  • Ukrainos nacionalinis Černobylio muziejus skirtas papasakoti apie vieną iš skaudžiausių branduolinių įvykių pasaulyje. Ekspozicijose atskleidžiami aukų likimai, įvykių raida, pasakojama apie pasiaukojantį likvidatorių darbą.
  • Į Slavy (liet. Šlovės) parką verta užsukti dėl gražiausių miesto panoramų ir įspūdingų monumentų. Dėmesio vertas objektas – Tėvynės paminklas.

Skrendu.lt skrydžių ekspertai padės pasirūpinti viskuo, ko gali prireikti perkant lėktuvų bilietus. <<<

Skanus maistas ir gerai nuteikiančios kainos 

  • Puzata Hata – restoranų tinklas, kuriame siūlomi tradiciniai ukrainiečių valgiai. Nieko nelaukdami griebkite padėklą, rinkitės valgius ir, sumokėję gerai nuteikiančią mažą sumą už pietus, dairykitės laisvo staliuko.
  • Šalia Ukrainos nacionalinio operos ir baleto teatro įsikūrę 7 Fridays – geriausia vieta užsukti vakarienės prieš pat vakaro renginį.
  • Sunduk Bar pasiūloje – picos, salotos, sriubos, mėsos ir žuvies patiekalai, ant grotelių keptos daržovės. Šią jaukią vietelę atrasite šalia Nepriklausomybės aikštės.

Kijevas – viena iš pigiausių kelionės krypčių Europoje

Kijevas yra vienas iš pigiausių Europos miestų. Nebrangiame restorane pietūs dviem kainuos apie 7 Eur, kapučino kavos puodelį išgersite už 0,78 Eur. Viešuoju transportu keliausite už 0,16 Eur. O įėjimas į, pavyzdžiui, Černobylio muziejų jums kainuos 0,30 Eur. >>>