Mano skrendu.lt
Ieškok
Pagalba
DUK
Bendraukime
Apie

Pigūs skrydžiai Kaunas  Eilatas

Eilatas – Izraelio brangakmenis

Raudonosios jūros pakrantėje įsikūręs Eilato miestas vadinamas įvairiai: Izraelio deimantu, Raudonosios jūros perlu, nesibaigiančios vasaros miestu. Ne veltui juk lankytojus traukia įspūdingi paplūdimiai, unikali gamta ir prabangūs viešbučiai bei skanus vietinis maistas. >>>

Eilatas – Izraelio brangakmenis

Raudonosios jūros pakrantėje įsikūręs Eilato miestas vadinamas įvairiai: Izraelio deimantu, Raudonosios jūros perlu, nesibaigiančios vasaros miestu. Ne veltui juk lankytojus traukia įspūdingi paplūdimiai, unikali gamta ir prabangūs viešbučiai bei skanus vietinis maistas.

Eilate – povandeninio pasaulio lobynas

Šiame Izraelio kurorte labiausiai verta aplankyti vietas, susijusias su po vandeniu esančia karalyste. Nepaprasto grožio vaizdai atims žadą!

  • Geriausias būdas pasigrožėti nuostabiuoju Raudonosios jūros koralų rifu – Eilato povandeninė observatorija. Sakoma, kad ši observatorija – vienintelė tokia pasaulyje!
  • Eilato delfinų rifas – dar viena išskirtinė atrakcija mieste, leidžianti susipažinti su šiais smalsiais, protingais gyvūnais iš arčiau. Šios vietos misija – skatinti žmogaus ir gamtos harmoningą santykį.

Skrendu.lt skrydžių ekspertai padės pasirūpinti viskuo, ko gali prireikti perkant lėktuvų bilietus. <<<

Kuo pasivaišinti Eilate?

Eilato virtuvė, kaip ir viso Izraelio, vilioja susipinančiais Vidurio Rytų ir Viduržemio regiono skoniais.

  • Falafeliai ir humusas – iš avinžirnių gaminami patiekalai, neseniai pasiekę ir Lietuvos restoranus.
  • Afrikos skoniais dvelkianti šakšuka – kiaušinienė, kepama pomidorų padaže su įvairiais prieskoniais ir daržovėmis, dažnai patiekiama su šviežiomis salotomis.
  • Košerinis maistas – svarbi Eilato virtuvės dalis. Tai – įvairūs patiekalai, kuriuos ruošia tam tikru būdu. Jei norite paragauti košerinio maisto, užsukite į jį tiekiančius restoranus, pavyzdžiui, Marina Grill.

Visada vasara Eilate

Karštas dykumos klimatas lemia, kad šį Izraelio miestą galima aplankyti bet kada. Čia oro temperatūra retai tenukrenta žemiau negu 10 °C. O jūros vanduo net ir šalčiausią mėnesį sausį maloniai šiltas ir būna apie 22 °C. Įsigykite lėktuvo bilietus į Eilatą ir mėgaukitės saulėtomis atostogomis! >>>