Mano skrendu.lt
Ieškok
Pagalba
DUK
Bendraukime
Apie

Pigūs skrydžiai Kaunas  Bristolis

Bristolis – istorijų pilnas miestas

Pietvakarių Anglijos kalvų apsuptas Bristolis – išskirtiniu, artistišku charakteriu traukiantis didmiestis. Nors jis ir yra ramesnis negu jo didysis pusbrolis Londonas, Bristolis niekuo jam nenusileidžia. Įsigykite lėktuvo bilietus į šį jaukų Anglijos miestą jau šiandien! >>>

Bristolis – istorijų pilnas miestas

Pietvakarių Anglijos kalvų apsuptas Bristolis – išskirtiniu, artistišku charakteriu traukiantis didmiestis. Nors jis ir yra ramesnis negu jo didysis pusbrolis Londonas, Bristolis niekuo jam nenusileidžia. Įsigykite lėktuvo bilietus į šį jaukų Anglijos miestą jau šiandien!

Iš gūdžios senovės iškilęs Bristolis

Nors pats miestas buvo įkurtas maždaug 1000 metais, žmonės prie Avono upės žiočių gyveno jau prieš tūkstančius metų. Vaikštinėdami po miestą galite apžiūrėti romėnų gyvenvietės Abonos, buvusios Bristolio vietoje, liekanas. O aplankę pilies parką (Castle Park), pamatysite kadaise didingos normandų pilies bei Šv. Petro bažnyčios griuvėsius. Visai netoli šio miesto dunkso ir garsus Stounhendžas. Daugiau apie šio miesto istoriją galite sužinoti ragaudami vietinį elį bei sidrą, prisijungę prie The Heritage Pub Crawl.

Skrendu.lt skrydžių ekspertai padės pasirūpinti viskuo, ko gali prireikti perkant lėktuvų bilietus. <<<

Laivininkystės istorijos centras

Bristolis turi turtingą ir svarbią laivininkystės istoriją, su kuria geriausia susipažinti šiose vietose:

  • SS Great Britain (SS Didžioji Britanija) – miesto įlankoje prisišvartavęs seniausias keleivinis garinis laivas, kuriame dabar veikia interaktyvus muziejus.
  • Kaboto bokštas – paminklas, skirtas Kanados atradėjui Johnui Cabotui, kuris išplaukė būtent iš Bristolio. Nuo paminklo viršaus atsiveria kvapą gniaužianti miesto panorama.
  • M Shed – muziejus, kuriame laikomi ne tik daug laivininkystei bei jūreivystei skirti eksponatai, bet ir skiriama daug dėmesio pačiam miestui, jo žmonėms ir gyvenimui. Įėjimas nemokamas!

Bristolis: dviratininkų miestas

Bristolis – pirmas dviračių miestas Didžiojoje Britanijoje, maksimaliai pritaikytas važinėtis dviračiais. Kadangi šis miestas yra ir vienas iš šilčiausių šalyje, minti pedalus čia galima kiaurus metus. Kartu tai – ir puikus bei aktyvus būdas apžiūrėti miestą! >>>