Mano skrendu.lt
Ieškok
Pagalba
DUK
Bendraukime
Apie

Pigūs skrydžiai Kaunas  Alikantė

Nuostabusis Viduržemio jūros kurortas – Alikantė

Alikantė – istorinis Viduržemio jūros uostas Ispanijoje, Alikantės provincijos sostinė. Tai yra populiarus kurortinis miestas, nusidriekęs palei Costa Blanca (angl. White Coast) pakrantę. Ko tikėtis keliaujant į Alikantę? Žinoma, balto smėlio, žydro vandens, palmių ir saulės, saulės, saulės! >>>

Nuostabusis Viduržemio jūros kurortas – Alikantė

Alikantė – istorinis Viduržemio jūros uostas Ispanijoje, Alikantės provincijos sostinė. Tai yra populiarus kurortinis miestas, nusidriekęs palei Costa Blanca (angl. White Coast) pakrantę. Ko tikėtis keliaujant į Alikantę? Žinoma, balto smėlio, žydro vandens, palmių ir saulės, saulės, saulės!

Alikantės perliukai

Svajojate apie poilsį paplūdimyje? O gal labiau traukia kultūrinė kelionė? Dairykitės pigių skrydžių jau dabar, nes Alikantė jau laukia jūsų!

  • Lankomiausias monumentas Alikantėje yra gerai atpažįstama Santa Bárbara pilis. Viduramžių tvirtovės dalis, stovinti ant Benacantil kalno, 166-ių metrų aukštyje.
  • Paseo de la Explanada, dar žinoma kaip La Explanada de España, laikoma viena iš gražiausių pajūrio promenadų visoje Ispanijoje. Trispalvis marmurinis grindinys sukuria įspūdingą jūros bangavimo efektą.

Skrendu.lt skrydžių ekspertai padės pasirūpinti viskuo, ko gali prireikti perkant lėktuvų bilietus. <<<

Gastronominiai Alikantės stebuklai

Dar viena turistus viliojanti atrakcija Alikantėje yra vietinis maistas. Pasimėgaukite Viduržemio jūros regiono virtuve: šviežia ir sūdyta žuvimi, ryžių patiekalais, vynu, desertų bei ledų įvairove.

  • Tapai yra visoje Ispanijoje populiarūs užkandžiai. Yra įvairiausių šių užkandėlių rūšių: su žuvimi, daržovėmis, mėsa, sūriu, alyvuogėmis, jūros gėrybėmis.
  • Jei galvojame apie ispaniškus ryžių patiekalus, į galvą pirmiausiai topteli paelija. Tačiau dar yra Arroz a Banda – taip pat ryžių patiekalas su jūros gėrybėmis ir šafranu.

Kokios kainos Alikantės kurorto restoranuose?

Kainos Alikantėje, palyginti su Lietuva, yra tik šiek tiek aukštesnės. Vidutinė patiekalų kaina nebrangiame restorane – apie 10 Eur. Vidutinio lygio restorane trijų patiekalų vakarienė dviem kainuoja apie 30 Eur. >>>