Mano skrendu.lt
Ieškok
Pagalba
DUK
Bendraukime
Apie

Pigūs skrydžiai Dublinas  Kaunas

Kodėl verta apsilankyti Kaune?

Vilnius yra Lietuvos sostinė, todėl turistai daugeliu atvejų renkasi būtent jį. Tačiau nepamirškite Kauno! Antras didžiausias miestas Lietuvoje išsiskiria dėl savo ypatingos dvasios, unikalių lankytinų objektų bei meniškų ir savo miestą itin mylinčių gyventojų. >>>

Kodėl verta apsilankyti Kaune?

Vilnius yra Lietuvos sostinė, todėl turistai daugeliu atvejų renkasi būtent jį. Tačiau nepamirškite Kauno! Antras didžiausias miestas Lietuvoje išsiskiria dėl savo ypatingos dvasios, unikalių lankytinų objektų bei meniškų ir savo miestą itin mylinčių gyventojų.

Unikalias lankytinos vietos Kaune

Kauno modernėjimas yra viena iš priežasčių, kodėl jis yra paskelbtas 2022-ųjų metų Europos kultūros sostine.

  • Vienintelį pasaulyje Velnių muziejų atrasite būtent Kaune. Muziejaus kolekcijoje sukaupta apie 3000 šios mitologinės būtybės suvenyrų ir kaukių iš 70 pasaulio šalių.
  • Žaliasis miesto perlas – visoje Europoje didžiausias ąžuolynas, esantis miesto teritorijoje.

Kiemo galeriją atrasite Ožeškienės gatvėje, 21 numeriu pažymėto namo kieme, kurio sienos išdailintos įvairiausių artistų freskomis ir sienų tapybos darbais. Galerija atvira kiaurą parą ištisus metus.

Skrendu.lt skrydžių ekspertai padės pasirūpinti viskuo, ko gali prireikti perkant lėktuvų bilietus. <<<

Kur nueiti pavalgyti Kaune?

  • Restoranas Sala įsikūręs Nemuno saloje, Žalgirio arenoje. Į Salą užsukite pusryčių, pietų ar vakarienės prieš renginius, vykstančius didžiausioje Baltijos šalių arenoje. Saloje ragaukite sezoninius patiekalus.
  • Nuo šeštojo dešimtmečio veikianti Spurginė yra legendinė vieta, įsikūrusi Laisvės alėjoje. Spurgos ne tik pigios, bet ir vienos iš skaniausių mieste. Įdomu tai, kad ilgus dešimtmečius veikiančios kavinės interjeras nelabai tepasikeitė.
  • Pelėdinė. Šalia pelėdų kalno įsikūrusią burgerinę kauniečiai tiesiog dievina.

Kaunas turistus vilioja žemomis kainomis

Dar vienas Kauno pranašumas, palyginti su Vilniumi, yra žemesnės kainos. Nebrangiame restorane papietausite vidutiniškai už 6 Eur. Muziejų kainos prasideda nuo 3 Eur, o viešuoju transportu keliausite už 1 Eur. >>>