Mano skrendu.lt
Ieškok
Pagalba
DUK
Bendraukime
Apie

Pigūs skrydžiai Briuselis  Vilnius

Vilnius – norintiems pailsėti

Vilnius – Gedimino ir televizijos bokštai, Katedros aikštė ir Valdovų rūmai. Geriausiai žinoma sostinės įkūrimo istorija, kai Gediminas susapnavo Geležinį vilką. Pranašystė išsipildė, nes dabar šis miestas – tikras Lietuvos istorijos paveldas ir turistų traukos centras. >>>

Vilnius – norintiems pailsėti

Vilnius – Gedimino ir televizijos bokštai, Katedros aikštė ir Valdovų rūmai. Geriausiai žinoma sostinės įkūrimo istorija, kai Gediminas susapnavo Geležinį vilką. Pranašystė išsipildė, nes dabar šis miestas – tikras Lietuvos istorijos paveldas ir turistų traukos centras.

Įdomybės, kuriomis verta pasigrožėti

Labiausiai žinomi Vilniaus lankytini objektai. Be abejonės, tai yra Valdovų rūmai ar Šv. Onos bažnyčia. O ką daryti, kai Vilniuje lankomasi ne pirmą kartą ir norisi pamatyti kažką naujo? Tai nėra problema. Štai keletas vietų, kurias privalu pamatyti dėl jų išskirtinumo:

  • Televizijos bokštas – verta aplankyti vien dėl šio objekto istorijos. Taip pat viršuje yra besisukantis restoranas, kuriame matyti puiki panorama giedrą dieną ar naktį.
  • Vilniaus universiteto botanikos sodas – ypač turistų mėgstamas vasarą, nes čia auga daugiau negu 9 000 skirtingų augalų, priklausančių beveik 900 skirtingų genčių.

Skrendu.lt skrydžių ekspertai padės pasirūpinti viskuo, ko gali prireikti perkant lėktuvų bilietus. <<<

Ką ragauti?

Atvykus į Lietuvą, būtina paragauti bulvinių patiekalų. Pirma vieta, žinoma, atitenka didžkukuliams ir bulvių plokštainiui, o atsigaivinti siūloma su namine gira. O ką daryti tiems, kurie nėra bulvių ir mėsos mėgėjai? Štai keletas restoranų, kurių maisto kokybė nenuvils nė vieno:

  • Jurgis ir drakonas – šeimos restoranas, kuriame tikra itališka pica – tai labiausiai mylimas patiekalas. Svarbiausia, kad dėl jos tikrumo nesuabejojo dar nė vienas.
  • Grill London – meniu asortimentas tinkamas tiek norintiems užkąsti, tiek sočiai pavalgyti. Čia rasite visko,  nuo lengvų salotų iki sočių mėsainių net didžiausiam gurmanui.

Orai Lietuvoje

Orai Lietuvoje, kaip ir daugumoje kitų Europos šalių, priklauso nuo vyraujančio sezono. Jų yra visi keturi: vasara, ruduo, žiema ir pavasaris. Vasara – turistų mylimiausias laikas. Tada temperatūra siekia daugiau negu 20 °C. Žiemą laukiamas sniegas, o temperatūra vidutiniškai siekia –5 °C. >>>