Mano skrendu.lt
Ieškok
Pagalba
DUK
Bendraukime
Apie

Pigūs skrydžiai Berlynas  Ryga

Metas pietauti!

Jei esate itališkų patiekalų gerbėjas, užeikite į restoraną „Bocca Buona“ – čia turėsite progą ne tik paragauti, bet ir išvysti, kaip kepama pica ar gaminami kiti itališki valgiai. Taip pat jus sudomins restoranas „Čemodāns“ – čia galėsite paskanauti įvairių Europos tautų patiekalų. Gero apetito! >>>

Metas pietauti!

Jei esate itališkų patiekalų gerbėjas, užeikite į restoraną „Bocca Buona“ – čia turėsite progą ne tik paragauti, bet ir išvysti, kaip kepama pica ar gaminami kiti itališki valgiai. Taip pat jus sudomins restoranas „Čemodāns“ – čia galėsite paskanauti įvairių Europos tautų patiekalų. Gero apetito!

Viešasis transportas Rygoje

Rygoje patogu naudotis autobusais, troleibusais, tramvajumi – vykti viešuoju transportu sostinėje galima maždaug nuo 6.00 val. iki 23.30 val. Vienkartinis bilietas, įsigytas iš vairuotojo, kainuos 2 Eur, specialiose prekybos vietose galite įsigyti elektroninį bilietą, su kuriuo kelionė viešuoju transportu kainuos 1,15 Eur.  

Skrendu.lt skrydžių ekspertai padės pasirūpinti viskuo, ko gali prireikti perkant lėktuvų bilietus. <<<

Berlynas – Europos laisvės simbolis

Berlynas – Vokietijos sostinė ir didžiausias šalies miestas, taip pat vienas iš ekonomiškai stipriausių miestų visoje Europoje. Pusę praėjusio amžiaus Berlynas buvo šaltojo karo tarp JAV ir Sovietų Sąjungos simboliu, o šiandien šis miestas laikomas laisvės ir demokratijos sostine. Pigūs skrydžiai į Berlyną suteiks išskirtinę galimybę susipažinti su šio miesto istorija ir kultūra, tad griebkite lėktuvo bilietus ir pamatykite nuostabiąją Vokietijos sostinę!

Ką pamatyti Berlyne?

  • Brandenburgo vartai – pastatyti 1791 m. ir laikomi ne tik Berlyno, bet ir visos Vokietijos simboliu.
  • Berlyno televizijos bokštas – aukščiausias sostinės statinys, iš kurio atsiveria nuostabi Berlyno panorama.
  • Berlyno siena – tai betoninės sienos, XX a. skyrusios Rytų ir Vakarų Berlyną, ruožas. Šiandien šis istorinis paminklas yra vienas lankomiausių Berlyno objektų. >>>