Mano skrendu.lt
Ieškok
Pagalba
DUK
Bendraukime
Apie

Pigūs skrydžiai Bergenas  Kaunas

Kaunas – Lietuvos širdis

Kauno miestas yra įsikūręs pačiame Lietuvos centre, tai laikinoji šalies sostinė. Lietuvoje ir užsienyje labai mylimas Kaunas spinduliuoja spalvas bei miesto gyventojų šypsenas. Nepraleiskite progos pasigrožėti Kauno kraštovaizdžiu. Šį miestą supa miškai ir garsios Kauno marios. >>>

Kaunas – Lietuvos širdis

Kauno miestas yra įsikūręs pačiame Lietuvos centre, tai laikinoji šalies sostinė. Lietuvoje ir užsienyje labai mylimas Kaunas spinduliuoja spalvas bei miesto gyventojų šypsenas. Nepraleiskite progos pasigrožėti Kauno kraštovaizdžiu. Šį miestą supa miškai ir garsios Kauno marios.

Lietuviškas peizažas

Kaunas – tai ne tik puiki vieta ramiam pasibuvimui gamtoje, bet ir unikalus kultūriniu aspektu. Nepražiopsokite tokių vietų kaip šios:

  1. Kauno pilis (angl. Kaunas Castle) – tai pati seniausia mūrinė Lietuvos pilis, kurios sienos kalba pačios už save. Pilies konstrukcija siekia XIV a. ir atskleidžia vokiečių statymo technologijas.
  2. Nacionalinis Mikalojaus Konstantino Čiurlionio dailės muziejus. Meno mylėtojams privalu pamatyti vieną iš seniausių ir didžiausių meno ekspozicijų Lietuvoje. Muziejus buvo pavadintas Lietuvos iškiliausio visų laikų tapytojo ir kompozitoriaus garbei.
  3. Kauno marios. Įspūdingas dirbtinis vandens telkinys, pritraukiantis daug poilsiautojų iš visos Lietuvos. Laikas palepinti akis žydrynės grožiu. Norėdami aktyvesnio poilsio nepraleiskite progos pasivaikščioti Kauno regioniniame parke, esančiame netoliese.

Skrendu.lt skrydžių ekspertai padės pasirūpinti viskuo, ko gali prireikti perkant lėktuvų bilietus. <<<

Išalkote Kaune?

Nepraleiskite progos pačioje Lietuvos širdyje pasimėgauti tradiciniais patiekalais. Pajuskite lietuviškos virtuvės skonį.

  1. Mėgstantiems bulvinius patiekalus siūlome paragauti keptų bulvinių blynų su grietinės padažu.
  2. Norinčius sočiau pavalgyti Kauno kavinės jus kvies paragauti šašlykų. Tai – ant iešmų kepti mėsos gabaliukai, patiekti su jūsų pasirinktu garnyru.
  3. Smaližiams rekomenduojame paragauti šakočio. Trupininis pyragas, turintis gilias kepimo tradicijas.

Ar tikrai pigu?

Žinoma, kad apsidžiaugėte, kai radote pigius skrydžius, bet tai dar ne visos geros naujienos. Kaunas vilioja turistus žemomis kainomis. Pavyzdžiui, nakvynė nakčiai Jums gali kainuoti tik 20 Eur, o papietausite vos už 5 Eur. Galerijos / muziejai kviečia užsukti, nusipirkus bilietą už 3 Eur. >>>