MANO SKRENDU.LT
Ieškok
Pagalba
Bendraukime
Apie

Pigūs skrydžiai Skrendu.lt

  • Klientų aptarnavimas Susisiekite! Skrendu.lt ekspertai visuomet pasiruošę atsakyti į visus iškilusius klausimus – jauskitės drąsiai.
  • Pasiekiamumas Skrendu.lt platforma prieinama visur, kur bebūtumėte! Lėktuvo bilietus įsigykite internetu arba mūsų biure.
  • Saugumas Rūpinamės Jūsų saugumu. Siūlome patikimus, Jūsų mėgstamus mokėjimo būdus, užtikriname galimybę rinktis.
  • Pigu ir greita Geras kokybės ir kainos santykis – mūsų siekiamybė. Skrendu.lt pagalba atrasite tai, ko Jums labiausiai reikia.
Mūsų partneriai
Kaip rasti pigius skrydžius
Skaityti daugiau
Lankytojų klausimai

Wizzair aviakompanija savarankiškai keliauti leidžia asmenims nuo 14 metų, o Ryanair – nuo 16 metų. Skristi jaunesniam nei leidžiama asmeniui galima tik tuo atveju, jei kartu su juo skrenda suaugęs asmuo. Jei jau nupirkote atskirą bilietą vaikui ir atskirą bilietą suaugusiajam, galite įsigyti bilietų sujungimo paslaugą, kurios mokestis priklausys nuo aviakompanijos. Siekiant išvengti šio mokesčio, rekomenduojame bilietus pirkti kartu. Norėdami sujungti bilietus susisiekite su mumis.

Norėdami nusipirkti registruotą bagažą, kai skrydžio užsakymas jau yra apmokėtas, susisiekite su mumis el. paštu [email protected], laiške nurodydami užsakymo numerį bei reikalingą bagažo vienetų kiekį. Taip pat atsiųsime nuorodą apmokėjimui.

Skrendant su Wizzair oro linijomis, jei Jūsų pateikta informacija yra teisinga, įlaipinimo talonai suformuojami likus ne daugiau nei 24 valandoms iki skrydžio. Juos rasite prisijungę prie savitarnos skrendu.lt svetainėje. Jei įlaipinimo talonų negaunate likus mažiau nei 20 valandų iki skrydžio – būtinai susisiekite su mumis.

Pirmenybinio įlaipinimo paslaugą galite užsisakyti pildydami užsakymo informaciją. Norėdami užsisakyti šią paslaugą, kai skrydžio užsakymas jau yra patvirtintas, apie savo norą informuokite mus el. paštu arba telefonu – atsiųsime nuorodą paslaugos apmokėjimui bei informuosime apie sėkmingą paslaugos užsakymą.

Jei jau turite įlaipinimo kortelę (skrydžio dokumentą su brūkšniniu kodu) – registracija į skrydį yra atlikta, papildomai registruotis oro uoste nebereikės. Jei prisijungę prie savitarnos skrendu.lt svetainėje matote tik bilietus (be brūkšninio kodo), registracijos gali reikėti, priklausomai nuo avialinijų, su kuriomis skrendate. Apie registraciją į skrydį visada informuojame el. paštu, šią informaciją matysite ir prisijungę prie savitarnos. Jei kiltų klausimų, susisiekite su mumis el. paštu nurodę užsakymo numerį.

Registracijos į skrydį tvarka priklauso nuo kiekvienos aviakompanijos taisyklių. Skrendant su pigių skrydžių bendrovėmis (Ryanair, Wizzair) registraciją į skrydį rekomenduojame atlikti mūsų sistemoje nemokamai (registracija oro uoste šiais atvejais yra mokama paslauga). Jei skrendate su reguliarių skrydžių oro bendrovėmis (Lufthansa, LOT, Turkish Airlines, Finnair ir kt.) – registraciją nemokamai galėsite atlikti oro uoste prieš skrydį. Skrendant su kai kuriomis reguliariųjų skrydžių aviakompanijomis (AirBaltic, Ukraine International Airlines) registracija į skrydį oro uoste yra apmokestinta, todėl keliaujant su jomis registraciją atlikti rekomenduojame nemokamai internetu. Jei skrendate užsakomuoju reisu (ang. charter), registraciją į skrydį nemokamai galėsite atlikti oro uoste. Nepriklausomai nuo to, su kokia aviakompanija skrisite, informaciją apie konkrečią registraciją atsiųsime el. paštu.

Jei skrydžiai vyksta Europoje – pakanka, kad asmens dokumentas (pasas arba asmens tapatybės kortelė) galiotų skrydžio metu. Jei skrendate už Europos ribų – pasas turi galioti bent pusę metų po grįžimo datos.

Aviakompanijos pinigų už bilietus negrąžina. Tačiau jei turite abejonių dėl skrydžio ir norite apsidrausti – siūlome kartu su lėktuvo bilietu įsigyti pinigų grąžinimo garantijos paslaugą. Ši paslauga suteiks galimybę atgauti 70 proc. lėktuvo bilieto kainos, jei nuspręsite atsisakyti skrydžio. Tokiu atveju tereikės užpildyti prašymą dėl pinigų grąžinimo, pateikti jį el. paštu likus ne vėliau kaip 3 d. iki pirmojo skrydžio datos. Per savaitę laiko nuo skrydžio datos nurodyta pinigų suma bus grąžinta į mokėtojo sąskaitą.

Šiuo metu nemokamai galima pasiimti vieną mažą (40 x 20 x 25 cm) rankinį bagažą į lėktuvo saloną. Jei norite šalia savęs turėti ir didesnį rankinį bagažą – galite įsigyti pirmenybinio įlaipinimo paslaugą, tai garantuos vietą abiems jūsų rankiniams bagažams lėktuvo salone. Šią paslaugą galite įsigyti užsakymo metu.

Pirmiausia reikia nustatyti, kokio tipo pagalbos neįgaliam asmeniui reikės. Praneškite mums apie tai el. paštu [email protected] atsakydami į klausimus – ar asmeniui reikės padėti įlipti į lėktuvą, ar jis vaikšto, jei turi neįgaliojo vežimėlį, koks vežimėlio tipas ir t.t. Tuomet galėsime užsakyti pagalbą oro uoste, ši paslauga yra nemokama.

Vardo keitimas vienam asmeniui, skrendant su Ryanair oro linijomis, kainuoja 140 Eur vienam skrydžio segmentui. Prieš nusprendžiant dėl vardo keitimo, siūlome patikrinti bilietų kainas tai pačiai datai – gali būti, jog naujas bilietas kainuos pigiau nei turimo užsakymo vardo keitimo paslauga.

Taip, vyresniems, nei dveji metai vaikams galioja tos pačios rankinio bagažo taisyklės kaip ir suaugusiems.

Tiek Ryanair, tiek Wizzair avialinijos taiko vienodą pirmenybinio įlaipinimo paslaugos įsigijimo politiką. Šią paslaugą galite pirkti pasirinktiems keleiviams ar pasirinktiems skrydžio segmentams.

Lėktuvų bilietų kainos keičiasi dėl kelių priežasčių. Visų pirma, pigių skrydžių bendrovės nesuteikia galimybės rezervuoti bilietų, o tai reiškia, kad kol bendrovės nepasieks kliento mokėjimas – tol kaina nėra stabili ir gali bet kuriuo momentu pasikeisti. Jos pasikeitimams įtaką daro skrydžio bilietų paklausa, dažnai už tam tikrą kainą (paprastai mažą) būna likę vos keli bilietai, tad kol neįvykdėte mokėjimo, šiuos bilietus galėjo įsigyti kažkas kitas. Kartais pasikeičia ir reguliarių skrydžių bendrovių lėktuvų bilietų kainos – pavyzdžiui, užsakymą padarote vėlai vakare, o ryte kaina jau būna kita. Taip atsitinka todėl, kad kiekviena aviakompanija turi skirtingą bilietų rezervacijos galiojimo trukmę (arba bilietų išvis neleidžia rezervuoti). Visais atvejais rekomenduojame mokėjimą atlikti kuo greičiau, nes tai sumažina riziką pasikeisti kainai.

Jei aviakompanija paskelbė apie skrydžio pakeitimus, kurie jūsų netenkina – susisiekite su mumis ir Jums bus grąžinta suma už įsigytus lėktuvo bilietus. Į šią sumą aptarnavimo mokestis nėra įskaičiuotas.

Aviakompanijos leidžia turėti vadinamąjį „mamos krepšį“, sveriantį ne daugiau 5 kg ir neviršijantį 40 x 30 x 20 cm išmatavimų. Skrendant šiomis aviakompanijomis taip pat nemokamai priklausys vaikiškas vežimėlis, kuris priduodamas į bagažo skyrių nemokamai.

Skrydžio metu kūdikis privalo turėti asmens dokumentą - gimimo liudijimas šiuo atveju netinka. Taip pat reikia atkreipti dėmesį į tai, kad kiek užsakyme yra kūdikių, tiek turi būti ir suaugusiųjų, t.y. vienas asmuo negali skristi su dviem kūdikiais, nes lėktuve kūdikis sėdi ant suaugusiojo kelių.

Visi klausimai
Tikrinami duomenys...