Mano skrendu.lt
Ieškok
Pagalba
DUK
Bendraukime
Apie

Pigūs skrydžiai Oslas  Ryga

Ryga – miestas, kurį pažinti gali kiekvienas

Ryga – puikus pasirinkimas keliautojams, kuriuos gąsdina viešasis transportas, o traukia paprastas pasivaikščiojimas. Latvijos sostinėje visi lankomiausi objektai ir pramogos vienoje vietoje, tad savaitgalis čia bus turiningas mažiems ir dideliems. >>>

Ryga – miestas, kurį pažinti gali kiekvienas

Ryga – puikus pasirinkimas keliautojams, kuriuos gąsdina viešasis transportas, o traukia paprastas pasivaikščiojimas. Latvijos sostinėje visi lankomiausi objektai ir pramogos vienoje vietoje, tad savaitgalis čia bus turiningas mažiems ir dideliems.

Tikra palaima besižavintiems tiek gamta, tiek architektūra

Pačiame miesto centre viena šalia kitos išsirikiavusios trys bažnyčios traukia viduramžiais besidominčius turistus, o atsipūsti kviečia žaliuojantys parkai. Taigi keli rekomenduojami objektai:

  • Šv. Petro bažnyčia – buvo kelis kartus sudegusi, bet vėl atstatyta. O Šv. Jokūbo bažnyčia įtraukta į UNESCO Pasaulio paveldo sąrašą. Taip pat Šv. Jono bažnyčia – turistus traukia jaukia aplinka, stulbinančia akustika ir elegantišku interjeru.
  • Užsukite į Brivibas bulvaris gatvę, nes dešinėje jos pusėje driekiasi Vėrmanės sodai, o kairėje poilsiautojus atsipūsti kviečia Esplanados parkas.

Skrendu.lt skrydžių ekspertai padės pasirūpinti viskuo, ko gali prireikti perkant lėktuvų bilietus. <<<

Išalkti čia nebus baisu, nes maisto rasite visą parą

Taigi ilgi pasivaikščiojimai Rygos miesto gatvėmis kvies ne tik pasigrožėti, bet ir skaniai pasmaguriauti. Įvairios kultūros restoranų gausa – puiki vieta sotiems pietums, o visą parą dirbantis ūkininkų turgus yra garsus dėl šviežių daržovių, vaisių ir mėsos gaminių. >>>